Platform:PC Tür:Action Multiplayer:Yok Yayıncı:Electronic Arts Yapımcı:Electronic Arts Çıkış Tarihi6 Mart Yükleme hakkında: - Yukarıdaki tüm linkleri indirerek bir klasöre toplayın - WinRAR kullanarak içerideki klasör ve dosyayı dışarı çıkartın - setup dosyasını çalıştırın - crack klasörü içindeki dosyayı kullanarak crack yapın.
RiP hakkında: İndireceğiniz dosya boyutu 500 Mb tır. RiPten çıkarılmış hali ise 3,72 GB (4.000.636.928 bayt) oluyor. Oyunun orjinalini oynamadığım için tüm müzikler var mı bilmiyorum fakat açılıştaki müzik, ara videolar tam. Herkese iyi oyunlar
DOSYASINI indirin herhangi bi yere çıkartın ve deamon tools programı ile mount image edin. Deamon tools programını http://www.inndir.com/program.php?id=15359 ADRESİNDEN İNDİREBİLİRSİNİZ.
mount image yapınca oyuna girebilirsiniz EĞER BUNLARI TAMAMEN YAPARSANIZ OYUNDA ARABADAN İNME FARE SORUNLARI GİBİ HİÇBİR SORUN OLMADAN OYUNU OYNAYABİLİRSİNİZ. __________________
tarık14 CO-ADMIN
Konu: Geri: the godfather Ptsi Şub. 04, 2008 2:12 pm
arkadaşlar oyun çalışıyor ben bizzat indirip kurdum çalışıyor ve bide sınırlı kota sahibi olanlar bu oyun benim kotada sadece 300 mb yer kapladı zaten 3 gb alanımvar bu dvd rip hali ama rip den çıkartılmışhali 3gb olmalı