INEGOLUN Hali ßaşka INEGOLLU Doymaz Aşka Helebirde Sevdiği VarSa
INEGOLLU Ölmez Asla INEGOLLU Ağlamaz,Ağlarsa Kimse Duymaz Unutma
Herkes INEGOLLU Olamaz.
Alı$ma ßana Ne Yapacaqim ßeLLi oLmaZ ßenim. ßuqun Varım, yaRın ßirden yOk oLurum.. Dokunma ßana! Kapanmami$ YaraLarLa doLuyum, 1 yarada sEn açma..Sevme ßeni! yOgun duYquLaRimda kayßoLurSun, tutu$tururum. iSteme ßeni! yaSakLarLa bogu$ursun.EnqeLLerLe doLuyum.
ÇôZmeye CaLI$ma SakIn…
Ben Günahkarım Cekerim Tineri BaLiyi Ciqarayı..Atarım Kendimi Bir BoşLuqun İçine..Ben Günahkarım Sen Vefasızsın..Sen Acımasızsın
ßiz "İNEGOLÜN" Gerilim Saçan Sokaklarında Daha Kalem Tutmayı ßilmezken Esrar Sarmayı Adam Kesmeyi Sallama Çekmeyi Öğrendik
Sevdik mi Allahına Kadar Vurduk mu Sallamayı Damarına Kadar Şimdi Diyeceksin Lan Piskopat Sen Sevmeyi Nerde Öğrendin Şunu Unutmaki Kahbelere Sevmeyi ßiz Öğrettik.
Ortamın ßittiği Yerde ßiz ßaşLarız Şeklimiz İçin Yaşar Tarzımız İçin Ölürüz.
Ne Paranın Delisi Ne Pezevengin Gölqesi Ne O...punun ßekçisi Nede İ.nenin Tetikçisi Olduk ßiz Gönlümüzün £fesi Ortamların Delisi Olduk.
SerSeriyim SerSeri SokakLardır Evim
DinLe Cici Kız DinLe
Sanıyorsun ki SerSeriLer AğLamaz
SerSeriler ßir ßir Ağladımı Kimse Tutamaz
İnanki Sosyete Kızı Herkes SerSeri Olamaz.
GeCeLeRi GeLMe JiLeT aTaRıM uZaTMa KoLuNu SaNa Da aTaRıM BeN HeRGeCe aGLaYıP KeNDMi DoGRaRm DeDiM Ya SaNa GüLüM ßêN PisKoPaTım.
ßenim Rahat Edemediğim Yerde
Kimse İstirahat Edemez
Keyfe Keder KraLına DeğiL Alayına Gider...
Mafyada Silahımı Karakolda Resmimi Ceza £vinde İsmimi ßu Alemde Tesbihimi ßıraktım Ama Seni Asla ßırkamadım.
Sen Meyhaneleri Kendine Ev Yaptınmı
Sen Allah Var ßir ßaşkasına Taptınmı
Sen İçipte ßir Sokak Köşesinde Yattınmı
ßunLarı Sen Yaşamadın Sen ßilemezsin
ßunLarı ßen Yaşadım ßen ßilirim Allah'sız
Ağladığımı Kimseye Söyleme Anne onLar ßeni KraL ßiliyor Kızdım mı Dünyayı Yıkar ßiliyorlar
ßir Kız İçin ßu Kadar Düştüğümü ßilmiyorLar...
Çєкмιş ¢ιgαяαуı Kαƒαѕı Dυмαηℓı Aѕℓıη∂α Hαявι Dєℓιкαηℓı Kσℓυη∂α 3-5 ƒαçα Yαяαѕı O∂α ßιя Kαнвєηιη Hαтıяαѕı
Nic£ d£LikanLıLar g0rdük kolunda Kız ceßind£ £man£t arkasında sürü.. Raconu kaHpeLik yürüyüşü sahtelik , kaLßi var yüreği y0k...
ßiz Aslanıda Tanırız Çakalıda
Ama Aslana Aslan
Çakala Çakal
Muamelesi Yaparız
Aslanım Madem Aslansın
Çakalın Sofrasında
Ne İşin Var..
HAYATTA 3 ŞEY BENİ SANA BAĞLAR: SEVGİ ŞEFKAT VE HOŞGÖRÜ. 3 ŞEY BENİ SANA KÖLE YAPAR:GÖZLERİN SÖZLERİN KALBİN. 3 ŞEY BENİ SENDEN AYIRIR: ÖLÜM YALAN İHANET
Biz kimleriz diye sorma, biz hayata bosvermislerdeniz. Bize hayat nedir diye sorma, biz hayat deryasinda yüzenlerdeniz. Bizi arama lüks meyhanelerde ,biz dost sarabı icenlerdeniz.Bize dost, arkadas nedir diye sorma, biz onlar için ölüme gidenlerdeniz
ßîzdé SâßâH oLmâz, ßîzdé GünéŞ Doğmâz, ßîz ¡§¥ãNKãR'ıZ Kızım ßîzLé DoSt oLmâk Sîze YaKıŞmaz... TopLumdâ Hép îtîLîrîz SanmaKî ßunâ îSteKLiyiz, ßîz SadeCe SêvdiKLêrimizin éSériyiz..!!
Gençlik Çağımda Koptu Kıyamet
Etmedim Etmem Sana İhanet
Gelmez DiyorLar ßiliyorum
ßu ßir Kehanet..
Hayatta Kimse İçin ağLama Değmez
Ağlamaya DeğenLer Zaten
AğLatmaz Birgün Ağlaman Gerekirse
Başını Dik Tutki Gözyaşların Seni Ağlatan
Kişi Kadar AlçaLmasın.
SeN HaYaLLeRiMiN CeLLaDi, uMuTLaRiMiN KaTiLi Ve ZaVaLLi BiR öMRüN aCiMaSiZ aZRaiLi, BeYNiMDeKi TeK KuR$uNLa VuRDuM KeNDiMi GeLiP aLaBiLiRSiN eMaNeTiNi
Kadehi eLimize TutuşturanLara
Sevgiye İhanet EdenLere
KoLumuza JiLet AttıranLara
Esrar Çektirip ÜçLüyü Tersten YaktıranLara
İsyanım ALLAH'a DeğiL Tüm ALLAH'sızLara
Dumanımda O Vardı, Sigarayı Bıraktım; Kadehimde O Vardı, İçkiyi Bıraktım; Rüyalarımda O Vardı Uyumayı bBıraktım; Baktım Ki Onsuz Olmuyor, Yaşamayı Bıraktım.!!
Zannetmeyinki Gücümüz ßitti,Yorgunuz.,
Zannetmeyinki silahımız Yok, Suskunuz;
Zaman ßekliyoruz,Fırtınalar Kopacak,
Fırtınalar Öncesi Hep ßoyle Durgunuz ßiz!
BeLki Yeniden Doğamayız Ama ;
Her ßatan Güne$Lede ßatmayız ßiz!!!
Resti Cektim Kadere
ßelki İsyan Oldu Taştı
Tek ßir ßaşıma Kaldım
Kahbe Acısı ßende SakLı
Ama ßundan Sonra
S!kt!r Ettim Aşkı.
Eskiden Olsa Arkandan ßakar ağLardım
Şimdi Arkama ßile Dönüp ßakmam
Eskiden Uğruna Dünyaları Yakardım
Şimdi İse ßir Kibrit ßile Çakmam.!